PRESSESKRIV

Bente & The Chaingang

Bente & The Chaingang er et nytt, friskt countryrockband fra sørlandsbyen Flekkefjord.

Bandet består av:

Bente Torgersen Sirnes Vokal
Tom Arne Visland Trommer/Vokal
Alf Fredriksen Gitar/Kor
Tom Moen Tangenter
Curt Tønnessen Bass/Kor
Henning Sirnes Akustisk Gitar/Kor

Selv om bandet er relativt nytt, består det av rutinerte musikere med lang fartstid fra bla. Heltan, Blue Rockets og Playboys, hvor Sirnes også er gitarist og låtskriver.

The Chaingang startet opp med et felles ønske om å lage egne, fengende country-rock låter. Stilmessig står bandet med bena godt plantet i god Nashville sound, blandet med et snev roots og acid country.

Ikke uventet har The Chaingang allerede tegnet platekontrakt med det Oslo baserte selskapet Superdrive. Plateselskapet viste straks stor interesse for vokalist Bente (31) og bandet, da de hørte musikken deres. Dette har resultert i en cd-singel som blir lansert 23.juni 06. Cd’en inneholder to selvkomponerte låter: Before The Chance Is Gone (tekst/mel: Torgersen/Sirnes) og duetten Downtown (tekst/mel: Visland, Torgersen, Sirnes). Dette er en smakebit på selve albumet som har planlagt utgivelse vinter- 06.

Selve innspillingen foregikk i den utflyttede kvindølen Rune Torgersens studio, Lucifers Cabin i Oslo. Rune er i tillegg til å være Bentes bror også produsent på singelen.

Til slutt er det verdt å nevne at Bente Torgersen Sirnes er å finne på playlista til den Amerikanske radiostasjonen Steel Radio.com, med ”Christmas song”.

”THE CHAINGANG ER COUNTRY ROCK PÅ SITT ALLER BESTE OG FORTJENER Å BLI HØRT AV ” SAD N CRAZY” COUNTRY ELSKERE OG ANDRE FRA NORD TIL SØR ”


CD-SINGEL I SALG NÅ!

Ønsker du å booke Bente & The Chaingang

FESTIVAL / KONSERT BOOKING: 90950395 el. 98257080